Lassan hat éve nem tudunk szinte semmit Michael Schumacher állapotáról. A hétszeres világbajnok 2013 decemberében szenvedett síbalesetet, melyben súlyosan megsérült. A Benettonnal és a Ferrarival sikereket arató egykori versenyzőt azóta is folyamatosan ápolják.

Nemrégiben Willi Weber, Schumacher korábbi menedzsere fakadt ki, miszerint a hétszeres világbajnok felesége, Corinna nem engedi meg, hogy meglátogassa egykori védencét. Kettejük között 2010 körül szakadt meg a kapcsolat: Weber ellenezte Schumacher visszatérését az F1-be, a német ekkor új menedzsert fogadott addigi sajtósa, Sabine Kehm személyében.

F1: Schumacher állapotáról beszélt a feleség 1

Schumi és menedzsere, Willi Weber

“Szeretném tudni, milyen állapotban van. Kezet ráznék vele vagy csak megsimogatnám az arcát” – mondta Weber, aki Schmacherre még mindig barátként gondol. “Sajnos ezt Corinna nem engedi. Talán attól fél, hogy kiderül, mi is a valódi helyzet, és én azt a nyilvánosságra hoznám.”

Corinna nem hagyta válasz nélkül az egykori menedzser szavait. “A legjobb kezekben van, és mindent megteszünk, hogy segítsünk neki” – nyilatkozta a feleség. “Próbálja megérteni, hogy Michael vágyát próbáljuk megvalósítani azzal, hogy titokban tartjuk az állapotát” – üzente Webernek és a nyilvánosságnak.

“Mindent megteszünk, amit emberileg meg lehet tenni, hogy segítsünk neki” – tette hozzá.

Kövesd Facebook-oldalunkat, hogy ne maradj le a Forma-1 legfrissebb híreiről!