Nico Rosberg Forma-1-es podcastjének legutóbbi vendége korábbi csapatfőnöke, Toto Wolff volt, a beszélgetés során pedig a Red Bull versenyzője, Max Verstappen is szóba került. A 2016-os világbajnok csodálattal vegyes kritikával beszélt a fiatal hollandról, aki szerinte a tehetsége miatt sosem tanul a hibáiból:

“Ha megnézzük Verstappent, ő az önimádat definíciója, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Hogyan nem merül fel valakiben kétség, ha hatszor egymás után ugyanazt a hibát követi el? Hetedszerre is ugyanazzal próbálkozik, aztán összejön, mert a tehetsége megvan, és kész is a sikersorozat. A végtelen önimádat a tehetség birtokában erős eszköz, talán a legerősebb” – mondta Rosberg.

Wolff szerint ugyanakkor Rosberg összekeveri az önimádatot a magabiztossággal:

“Max egyszerűen magabiztos, sőt, mondhatnánk, hogy túlzottan magabiztos. De nagyon fiatal még. Amikor tavaly Monzában Valtterivel ütközött, egyértelmű volt, hogy nem lesz elég hely. Pár napja megnéztem a felvételt, a Sky Sportson Martin Brundle is azt mondta, hogy nem volt elég hely, márpedig Martin mindent tud.”

“Szerintem a korral érettebbé válik, egyre inkább képes lesz kontrollálni a dühét. Ha visszagondolsz, milyen voltál 19-20 évesen, máris más a sztori. Én emlékszem, milyen volt akkor. Szóval a korát is számításba kell venni.”