Hamilton ezzel idei tizedik, pályafutása 72. győzelmét aratta. Csapata, a Mercedes bebiztosította a konstruktőri bajnoki címet. A futam részletes beszámolója itt olvasható. Az interjúkat Paul di Resta készítette.

Lewis Hamilton (1.)

„Őszintén szólva az elmúlt hat évben nagyon keményen dolgoztak a srácok. Hihetetlen utazáson vagyok velük túl, ezért megéri egy egész éven át dolgozni. Mindenki úgy megy munkába, hogy a legjobbat hozza ki magából, közösen egy erős egységet képeznek, és hatalmas megtiszteltetés nekik dolgozni. Ma megmutattuk, mit tudunk, pedig eléggé szenvedtünk és a motorral is volt gond. Mindenkire büszke vagyok, folyamatos megfeszített munkára a gyárban, a szponzorokra, akik nélkül ma nem lehetnénk itt. Köszönöm!”

„Amikor láttam, hogy Verstappen kipördült, nem voltam meglepve. Láttam, hogy csatáznak, miközben nem is pozícióért küzdöttek. Szerencsére én el tudtam kerülni őket, azt hiszem, versenybaleset történt.”

Max Verstappen (2.)

„Nem is tudom, mit mondjak. Mindent jól csináltam, átjöttem a mezőnyön, jó a kocsi, és ekkor van egy hülye, aki lekörözöttként kilök. Nincsenek szavaim.”

„Jobb volt minden, mint vártam. Az autó nagyon jól működött ma, a csapat is jó stratégiát rakott össze. Hosszú etapot teljesítettem a szuperlágyakon. Tényleg nem tudom, mit mondjak. Több erőnk lesz jövőre, ami jól fog majd jönni.”

Kimi Räikkönen (3.)

„Jó verseny volt, nem volt könnyű futam, de jó volt csatázni. Jobb eredményben reménykedtünk, nem ez volt a legkönnyebb verseny.”

„A gumik jók voltak, de nehéz volt előzni, sok idő kellett egy előzés előkészítéséhez. Nem tudhatjuk, mi lett volna más gumiválasztás esetén, nem tudjuk újrajátszani a versenyt.”