Nagy-Britannia

Independent: “Lewis Hamilton megerősítette örökségét, amely ki fogja állni az idők próbáját.”
Mirror: “Lewis Hamilton a Mexikóban megnyert ötödik világbajnoki címével beírta saját nevét a történelemkönyvekbe.”
The Guardian: “Nekünk, ahogyan neki (Hamiltonnak), élveznünk kell a sikerét. Ha a motorsport-történelem egyes korszakait a versenyzőkről neveznénk el, ez lenne a Hamilton-éra.”
The Telegraph: “Megvan. Lewis Hamilton Juan Manuel Fangióval és Michael Schumacherrel együtt immár azokhoz a Forma-1-es versenyzőkhöz tartozik, akik pályafutásuk során öt, vagy több világbajnoki címet nyertek. Egy negyedik hely Mexikóban elég volt ehhez.”

Németország

Bild: “Hamilton ötödször világbajnok. Most már ő a legnagyobb Schumi után.”
Frankfurter Rundschau: “A negyedik hely elegendő volt a nagy világbajnoki fiesztához: Lewis Hamilton egy sántikáló Ezüstnyíllal bebiztosította ötödik világbajnoki címét Mexikóban. A Mercedes sztárpilótája két futammal az idény vége előtt behozhatatlan előnyre tett szert Sebastian Vettellel szemben, de a brit nem tudta felhőtlenül élvezni a koronázást – a verseny alatt folyamatosan a gumik állapotára panaszkodott a csapatrádión.”
Stuttgarter Zeitung: “Lewis Hamilton megkoronázta magát Mexikóban. A Mercedes versenyzője újra világbajnok lett, a rivális Sebastian Vettelnek a második hely ellenére ismét nem jutott más szerep, mint a legyőzötté, aki gratulálni kénytelen.”

F1: A sajtó is leborult Hamilton előtt 1

Spanyolország

Marca: “Nincs már előtte más, csak Michael Schumacher és az ő hét világbajnoki címe. Egy cél Hamilton számára a következő évekre.”
AS: “Felmászott drága Mercedesére, a karját a magasba emelte, és meghallotta a világ legnagyobb hangzavarát: Lewis Hamilton a Foro Sol baseballstadionban élete egyik legfontosabb napján.”

Franciaország

L’Équipe: “A tavalyi évhez hasonlóan Lewis Hamilton Mexikóba utazott, hogy megnyerje a világbajnokságot. A tavalyi évhez hasonlóan abban reménykedett, hogy egy bravúrral, egy győzelemmel éri ezt el. De a tavalyi évhez hasonlóan meg kellett elégednie egy becsületbeli helyezéssel, ezúttal a negyedik pozícióval, amellyel megszerezte ötödik vb-címét és beérte az örökranglistán az 1950-es években szintén öt trófeát szerző Juan-Manuel Fangiót.”

F1: A sajtó is leborult Hamilton előtt 2

Svájc

Neue Zürcher Zeitung: “Siker, ego és extremitás. Lewis Hamilton ötödször Forma-1-es világbajnok, és ezzel utolérte Juan-Manuel Fangiót.”
Blick: “Hamilton nagy diadal nélkül is ötödször világbajnok.”

Argentína

La Nacion: “Hamilton és az argentinok büszkesége. Mexikóban a brit ötödször bajnok és ugyanannyi vb-címe van, mint Fangiónak. Popsztár, színész és ötszörös vb-győztes: a multitálentum Lewis Hamilton elindult az úton Michael Schumacher rekordja felé.”

Horvátország

Jutarnij List: “A brit pilóta egy zseniális szezonnal lépett fel az örökranglista tetejére, előtte pedig már csak a hétszeres vb-győztes Schumacher van.”