Hamilton ezzel negyedik szingapúri rajtelsőségét ünnepelheti, pályafutása során 79. pole-pozícióját szerezte meg. Az időmérő részletes összefoglalója itt olvasható. A leggyorsabbakkal Martin Brundle készített interjút.

Lewis Hamilton (1.)

„Kemény időmérő volt! Varázslatos kör volt, nem tudom, honnan szedtem elő, de minden összeállt. Hatalmas köszönettel tartozom a csapatnak és a gyárnak, nagyon keményen dolgoznak, hogy mindent kihozzanak a kocsiból. Ma sikerült egy jó kört összeraknom. Jó ennyi embert itt látni, a szingapúri egy gyönyörű pálya. Nagyon boldog vagyok.”

„Nem éreztem hibát a körömben, nem volt olyan pillanat, amikor megcsúsztam volna, vagy akadt volna bármi gond. Végig a határon mentem. Ez az egyik legjobb köröm, melyre emlékszem.”

Max Verstappen (2.)

„Úgy érzem, mintha nyertünk volna. Nagyok voltak az elvárások az időmérőn, és ilyen motorral, amikor nincs egy sima körünk, hihetetlen érzés a második hely. Ebből látszik, hogy fantasztikus autónk van.”

„Tiszta rajtot kell vennünk, onnantól pedig bármi lehetséges. Nagyon elégedett vagyok az autóval.”

Sebastian Vettel (3.)

„A helyzet nem tökéletes, a pole-t szerettük volna, de nem sikerült. Elég nagy volt a kavarodás, a végén pedig nagy volt a hátrányunk, nem tudtunk jobbat a harmadik helynél.”

„Nem jó dolog, ha a többi autó egy mini-versenyt rendez a kivezető körömön, de számos autó volt a pályán végig, de nem fogom a szereplésem erre fogni. Volt két körünk, de egyik sem volt elég jó. Nem ezt akartam és nem ezt szerettük volna ma. Jó autóm van, nehezebb lesz majd hátulról, de jó a kocsink.”