Nemrég a pesti villamosról és a leendő nyaralásukról is beszéltek a Renault pilótái, Nico Hülkenberg és Carlos Sainz a Vezessnek, ám az idegesítő sofőrökről, kedvenc extráikról és pár egyéb érdekességről már a Díványnak nyilatkoztak a Magyar Nagydíj miatt Budapestre érkezett versenyzők.

Az utcai autókban a minőségi hifit és a kulcs nélküli indítást emelte ki kedvenc extrájaként a német, míg spanyol csapattársa a tolatókamerát. Az anyósülésben egyikük sem szeret utazni, “nagyon idegesítő utas vagyok, senkinek nem ajánlom, hogy én üljek mellette”, mondta erről Hülkenberg. Sainz azt állította, ő inkább magában, csendben idegeskedik.

Melyik a legveszélyesebb sofőrtípus az utakon? – kérdezte a női magazin újságírója. “Természetesen a nők” – így Hülkenberg, aki aztán közölte, csak viccelt, magas labda volt, le kellett csapnia. A „humort” azzal a folytatással próbálta elkenni, hogy ő  „csomó rossz férfi sofőrt” is lát. Sainz szerint a visszapillantót és a jobbra tartási kötelezettséget negligáló sofőrök a legrosszabbak.

A Dívány munkatársa rákérdezett a közúti sebességhatárokkal kapcsolatos véleményükre is, abban mindkét pilóta egyetértett, hogy a rugalmatlanul kialakított korlátozásokat nem szeretik. Jó példának a németországi rendszert tartják.