A hétvégén a brit bulvárlap, a Daily Mail közölt interjút a Mercedes-főnök Toto Wolffal, aki állítólag azt mondta, az előző pilótapárosból inkább a tavaly év végén visszavonult Nico Rosberg volt az intrikus.

Wolff szerint a német pilóta “mindent fegyvert bevetett” Lewis Hamilton ellen, amikor 2014 és 2016 között egymás ellen küzdöttek a bajnoki címért.

A német DPA hírügynökség megkérdezte a tavalyi világbajnokot, hogy mit gondol volt főnöke szavairól.

“Én tudom, hogy Toto mit gondol rólam valójában, szóval nem izgat, hogy mit ír egy angol újság. Múlt kedden közösen 600 ezer eurót gyűjtöttünk egy vak gyermekek megsegítésére rendezett jótékonysági eseményen” – nyilatkozta.

Míg Rosberg élvezi a családi életet és azt, hogy nézőként izgulhatja végig a Forma-1-es versenyeket, volt csapata irányából – most Wolfftól, már ha tényleg azt mondta, amit, és Hamilton részéről is – érkeznek néha furcsa nyilatkozatok róla.

“Időnként látom, hogy mit írnak az interneten. De én már lezártam ezt a fejezetet. Vicces, mert ma már semmilyen hatással nincs rám (amit mondanak). Én megnyertem a magam csatáját. Bízom benne, hogy egy napon újra közösen tudunk nevetni a múlton” – célzott Hamiltonra.