F1: Räikkönen idegesítette a Mercedest 2 Nagy-Britannia, Sun:
“Nico Rosberg a fékek hibája miatt elveszítette a második helyét a ferraris Kimi Räikkönennel szemben, Hamilton azonban pályafutása során 36. alkalommal elsőként haladt át a célvonalon. A brit sikere összességében nagyon magabiztos volt.”
    
Daily Mail:
“Tűzijáték világította meg a sivatagi éjszakát, miközben az autók alváza is szikrázott a bahreini pályán, de semmi nem csillogott fényesebben, mint Lewis Hamilton ragyogó tehetsége. A brit címvédő a szezon rajtja óta kiváló formában van, s rendkívül könnyedén, rutinból vezet.”

Independent:
“Ez jó mulatság volt – mondta Hamilton egy feszültségmentes nap után.”

Olaszország, Gazzetta dello Sport:

“Hamilton szuper, Räikkönen kivirult, Vettel hibázott. Hamilton a sivatag királya. Räikkönen a remek stratégiának és Rosberg hibájának köszönhetően második lett, s úgy tűnik, nyomás alatt újjászületett.”
   
Corriere dello Sport:

“Újra Hamilton győzött, de a Ferrari is ott van. Räikkönen megelőzte Rosberget és második lett. Vettel fekete napja: hibázott, s ez a dobogós helyezésébe került.”
   
Tuttosport:
“Hamilton-show, de Räikkönen visszatért. Ez az igazi Räikkönen! A finn a Ferrarinál újra a legjobbak közé emelkedett. Hamilton egy másik ligában versenyez, de a Ferrari ott van a nyomában.”

Spanyolország, El País:
“Lewis Hamilton úgy vezetett, ahogy mindig, Kimi Räikkönen pedig úgy, ahogyan korábban.”
   
El Periódico:
“Lewis Hamilton az első helyezett magányát élvezte az egész futamon. Magabiztos sikert aratott, miközben csapattársának, Nico Rosbergnek mindkét Ferrari-pilótával meg kellett küzdenie.”
   
Marca:
“Nico Rosberg a leglátványosabb és legjobb versenyét futotta, de nem volt szerencséje. Vettelt háromszor előzte meg, mégis csak harmadik lett, s hátránya az összetettben tovább nőtt Hamiltonnal szemben.”

Ausztria, Kurier:
“A csendes győztes. Lewis Hamilton Bahreinben is fölényben volt – az események a Mercedes brit pilótája mögött zajlottak.”
   
Kroner Zeitung:
“A világbajnok jobb, mint valaha. Hamilton Bahreinben 36. győzelmét ünnepelte, Räikkönent és Rosberget megelőzve.”
   
Die Presse:
“Magabiztos rajt-cél győzelem Hamiltontól.”

Svájc, Basler Zeitung:
“Ki állítja meg őt? Lewis Hamilton Bahreinben megmutatta, mekkora a fölénye.”
   
Blick:
“Kimi idegesítette a Mercedest. Räikkönennek csak 3,3 másodperc hiányzott a győzelemhez!”