F1: Hamiltonnak ez a vb-cím sokkal többet ér 2 Lewis Hamilton (1.): “Nem tudok mit mondani, csak szeretném nagyon megköszönni az összes szurkolónak, aki eljött idáig. Nagyon sokat jelentett számomra a támogatásuk. A családomnak is nagyon köszönöm ezt az évet, és persze a csapatnak, mert egész évben fantasztikus munkát végzett. Sokkal többet jelent nekem ez a győzelem, mint az első cím, áldottnak érzem magam. Jól rajtoltam, mint egy rakéta, talán a valaha volt egyik legjobb volt. Tudtam, hogy én vezetek, több variáció volt még ekkor, hogy mi lehet a verseny vége, és mire hogy tudunk reagálni. Világos volt, hogy ha elöl vagyok, hajtanom kell az autót, amely végig nagyon jól működött a futamon.”

“Nico egész évben nagyon jól harcolt, fenomenális ellenfél volt. 1997-ben találkoztunk először, és mindig azt mondtuk, fantasztikus lenne egyszer egy Forma-1-es csapatban harcolnunk. Nagyon értékeltem, hogy feljött hozzám gratulálni, sajnálom, hogy ma nem volt elég gyors az autója. Volt közöttünk egy kis feszültség Belgium után, de nagyon jól esett, hogy feljött hozzám. Az időmérőkön fantasztikus teljesítményt nyújtott, le a kalappal előtte! Ez életem legboldogabb napja, 2008 különleges volt, de amit most érzek, az sok szempontból felülmúlja azt. Köszönöm istennek, köszönöm az autónak, hogy eljuttatott a célig!”

Felipe Massa (2.): “Szeretném megköszönni mindenkinek a mai napot, és természetesen gratulálok Lewisnak, szerintem megérdemli. Hihetetlen futam volt számunkra, nem számítottam ilyen versenytempóra. Nagyon sokáig sikerült kímélnem a gumikat, a második etap nagyon hosszú volt, a szuperlággyal megpróbáltuk a végén megszerezni a győzelmet. Szerettem volna nyerni, de Lewis nagyon gyors volt. Volt egy pillanat, amikor azt éreztem, meglehet a győzelem, de az utolsó négy körre nagyon elkopott a szuperlágy. Nagyon büszke vagyok, hogy ennél a csapatnál versenyezhetek, ez még csak a kezdet!”

Valtteri Bottas (3.): “Szeretek itt fent lenni, minél magasabban áll az ember, annál jobb. Szerintem elégedettnek kell lennünk, rengeteget fejlődtünk csapatként, és megmutattuk, mennyire erősek vagyunk. Sokat várok a következő évtől, hálás vagyok, hogy ezt a fantasztikus autót vezethettem.”