Bár Jenson Button továbbra sem tudhatja, hogy 2015-re marad-e a McLarennél vagy sem – valószínűleg nem -, ez nem látszott a teljesítményén a szezonzáró Abu-Dzabi Nagydíjon. A 34 éves veterán a Yas Marina pályán is továbbvitte az idény utolsó harmadában látott formáját, az 5. helyen, a két Force India előtt intették le.


“Ez volt a maximum, ennél többet nem hozhattam volna. A csapatnak már nincs mit mondanom. A szurkolók támogatása hatalmas volt, és bízom benne, hogy látványos versennyel háláltam meg! Szerencsére sikerült beérnem az ötödik helyen, máskülönben a Force India megelőzött volna minket a konstruktőriben” – mondta a 2009-es bajnok.
“A Forma-1-es jövőm nem múlhat egy futamon. Nem is kezeltem ezt utolsó futamként, egyszerűen csak a dolgomra koncentráltam. Én a pillanatnak élek, persze a környezetemben lévőknek több idejük van gondolkodni. Mindenesetre nem végeztem még a versenyzéssel. Jó nap volt a mai, de régi csapattársam és haverom számára még jobb volt, szóval gratulálok Lewis Hamiltonnak!” – tette hozzá.
Button csapattársa, az újon Kevin Magnussen pont nélkül, a 11. helyen zárt, a teljes évet tekintve is alaposan kikapott, az “öreg” 126-55-re elverte.