F1: Rosberg wellnesst ígért Bottasnak 2 Nico Rosberg (1.): “Nagyszerű nap volt a mai is, köszönöm a mérnököknek és a csapatnak is. Elégedett voltam az autó beállításaival, jó kört raktam össze, elégedett vagyok az idővel is. De ez csak egy kis lépés volt, a pole nem sokat számít, csak a verseny. Jó lett volna, ha kettőnk közé beékelődik egy Williams, de ez még holnap is megtörténhet. Érdekes lesz az első kanyar, azt hiszem, én indulok a tiszta oldalról, de ez nem is számít. Az enyém a legjobb hely, szóval előnyben leszek. Holnap el kell végezni a munkámat, hozni a brazíliai formámat. Biztos nagy csata lesz Lewiszal, de Valtterinek is mondtam, hogy befizetem egy wellnessre, ha holnap véghezviszi a csodát.”

Lewis Hamilton (2.):
“Nem tudom, mennyit hibázott Nico, nekem nem volt túl jó a köröm. Azért nem volt rossz az időmérő, jó volt az autó, de ahogy Nico is mondta, a holnapi nap számít. A rajt nem lesz különleges, úgy vezetek majd, mint bármikor máskor.”

Valtteri Bottas (3.):
“Jó időmérő volt, a végén különösen jó kört mentem, jó volt vezetni az autót. Felipét nem volt könnyű megverni ma, mégis sikerült, ennek örülök. Vasárnap még nagyobb lehet a Mercedes előnye, számunkra az elsődleges cél, hogy a lehető legelőrébb próbáljuk befejezni a futamot. Számomra ez a verseny nem különbözik a többitől, úgy fordulok majd el az első kanyarban, mint mindig.”