Romain Grosjean is csatlakozott a szabadidejüket egyedi építésű motoron töltő pilóták klubjához. Az összetéveszthetetlen stílusú gépnek állítólag remek hangja van, ami hihetőnek tűnik a rövid kipufogó láttán. Nem feltűnő, mégis elegáns darab, amin abszolút dominál a fekete szín, valamint a benzintankon fellelhető RG monogram.

F1: Grosjean is “szelíd” motoros lett 1

A Lotus pilótája nem számít tapasztaltnak a kétkerekűek világában, motoros jogosítványát 2013 elején szerezte, így reméljük, hogy akárcsak a pályán, a közutakon is elhagyta már forrófejű, temperamentumos stílusát.

Talán Sebastian Vettel, és Kimi Räikkönen példája ihlette meg a francia versenyzőt. A két világbajnok ugyanis nagy rajongója a művészeti alkotásnak is beillő choppereknek. Vettel a svájci Walz műhelytől rendelt 120 lóerős Hardcore Avalanche choppert, amiért 100 000 eurót fizetett még 2011-ben. Räikkönen garázsában pedig két ilyen típusú motor is áll. Az egyiket ajándékba kapta, míg a Ferrari színeiben pompázó másik motort saját maga rendelte a világbajnoki cím megnyerése után.

F1: Grosjean is “szelíd” motoros lett 2