Nico Hülkenberg a 2013-as sauberes kaland után 2014-re visszatért a Force Indiához. A német tehetség ugyan megint nem tudott nagycsapathoz kerülni, de az idei hatalmas szabályváltozások azért reményt adnak számára, hogy akár a mezőny elején is küzdhessen a silverstone-i alakulat színeiben.
“Sosem láttunk még ilyen helyzetet, amikor alig pár héttel az első teszt előtt senkinek fogalma sincs arról, hogyan állnak a többiek. Különleges helyzet mindannyiunk számára. Kihívás, de lehetőség is arra, hogy valami különlegessel álljunk elő. Persze ugyanakkor lehetőség a kudarcra is, szóval keményen kell dolgozni!” – mondta a Force India hivatalos oldalának. 


“Természetesen nem rossz, ha erősen tudjuk kezdeni a szezont, de ugyanilyen fontos, hogy egész évben erősek maradjunk, hosszú az idény. Nagyon sok minden történhet márciustól novemberig, a tavalyi év pedig nagyon jó példa arra, hogyan változhat az egyes csapatok formája az idény során.”
“A cél, hogy jól kezdjünk és végig fenn is tartsuk a versenyképességet. Ez a legfőbb kihívás, a fejlesztési tempó megtartása, az újabb és újabb alkatrészek bevetése, a versenyképesség fenntartása.” 
A Force India Hülkenberg mellett a McLarentől érkezett Sergio Perezt indítja majd, a silverstone-iak párosa igen ígéretes és izgalmas. A német is kíváncsian várja az új csapattárssal való együttműködést és versenyt.
“Izgalmas lesz Checóval dolgozni. Mindkettőnknek négy évnyi Forma-1-es tapasztalat van, szóval mondhatjuk, hogy nagyjából a ugyanabban a szakaszban jár a karrierünk. Természetesen mindketten igyekszünk majd megverni a másikat, de ez teljesen normális ebben a helyzetben. Elemünkben vagyunk az ilyen szituációkban.”