Sebastian Vettel (1.): “Ott van a parc fermében a kocsi, most nem lehet büntetés! (Vettel ezzel arra utalt, hogy a levezető körben ismét megpörgette autóját, valamint arra, hogy Christian Horner csapatfőnök közölte vele rádión, hogy a szinte biztos büntetést neki kell fizetnie. Indiában, a vb-cím után a csapat fizette a 25 ezer eurós büntetést a hasonló műsorszám után – a szerző). Fantasztikus volt a mai hangulat, köszönöm a szurkolóknak. Rengeteg német zászlót láttam, jó volt az egész. Fantasztikus volt az autó, szinte repült, nem is tudok mást mondani. csak azt, hogy köszönöm a csapatnak. Remélhetőleg a Renault motorja jövőre is ilyen erős lesz, mint most. Rengeteget számít, hogy a szüleim előtt nyertem, gyerekkoromban is így volt, mindig ott álltak mellettem. Azóta kicsit nagyobb lett a játékautóm, ezt a győzelmet most nekik ajánlom. Három-négy futammal ezelőtt azt mondták, kipörgésgátlóm van, de nem tudom, mi a titkom. Nehéz versenyezni ezekkel a gumikkal, de egyre jobban elkapjuk a fonalat. Azt hiszem, nincs semmi genetikai titok a jobb lábamban.”

Mark Webber (2.): “Nem volt túl jó a rajtom, Nicóé viszont fantasztikus volt, simám elém vágott. Az első etapban nem volt túl jó a lágyon, a közepes gumin sikerült kicsit visszahoznom, de Seb már sehol nem volt, másik dimenzióban versenyzett. Köszönöm az ausztrál zászlókat, és mindenkinek, aki eljött. Sebastian más kategóriában van, de beleadtam apait-anyait. A szél nem nagyon segített, még kettő van vissza.”

Nico Rosberg (3.): “A harmadik hely elég jó, ez volt a cél, hogy a Red Bullok mögött a legjobb helyet szerezzük meg. Talán a második hely is összejött volna egy tökéletes világban, de Mark végül megelőzött. Jó, hogy újra pontokat raboltunk a Ferraritól és húzunk el tőlük, a második hely sokkal több pénzt jelent. És persze a gyárban is nagy motiváció mindenkinek, hogy a miénk a második legjobb autó.”