Nagyban keresi Kimi Räikkönen utódját a Lotus, a csapat egy sok nevet tartalmazó listáról választ majd. Az valószínűnek tűnik, hogy csak egy emberre van szükség, Romain Grosjean marad az istállónál, a folytonosság egyébként is fontos a nagy változásokat hozó 2014-es idényre készülődve.

Grosjean máris azt várja, hogy jövőre ő lesz az első számú pilóta a csapatnál. “Akármikor voltam eddig első számú, legyen szó a Forma-3-ról vagy GP2-ről, nagyszerű volt” – mondta Grosjean. “De egy ilyen lehetőséget meg is kell teremteni.”

Érdekes, hogy Grosjean egyik potenciális csapattársa Nico Hülkenberg lehet jövőre, akivel már dolgozott egy csapatban 2007-ben, az ASM Forma-3-as istállójánál. A bajnoki címet Grosjean szerezte meg, Hülkenberg harmadik lett.

“Akkor érkeztem újoncként az A1-ből, és a szezon első felében több problémám is volt” – emlékezett vissza Hülkenberg. “Az idény második része sokkal jobb volt, még a Masterst is megnyertem. Ami Grosjeant illeti, nem voltunk a legjobb barátok.”

Ezt a francia is elismeri, de nem tulajdonít ennek nagy jelentőséget. “Fiatalok voltunk, mindketten a Forma-1-be próbáltunk bejutni, szóval összecsaptunk párszor a szezonban. De nem hiszem, hogy ez 2014-ben bármilyen problémát jelentene.”