Sebastian Vettel (1.): “Várom a holnapi versenyt, tegnap is jó teljesítményt mutattunk. Akármilyenek is lesznek a körülmények, nem kell aggódnunk. Holnapra száraz körülményeket várunk, de ez nem sokat jelent: maradt még mindegyik gumiból, de ha véletlenül esik, akkor is rendben leszünk. De ez egy hosszú verseny, 70 kört kell mennünk, bármi megtörténhet. Trükkös volt az edzés, mert soha nem lehetett tudni, hogy mi vár ránk a következő körben. A végén két gyors kört akartunk menni, azt hittük, a második lesz gyorsabb, de elkezdett szemerkélni. Örülök, hogy az első kör elég volt, szoros volt Lewiszal. Az első két szektorban mindenki tudott javítani, de az utolsó két kanyarban nem lehetett javítani.”

Lewis Hamilton (2.): “Egész jó utolsó kört futottam, hat-hét tizeddel voltam jobb, de a végét elszúrtam. Nem tudom, hogy elég lett-e volna, nem volt szerencsém, de azért így is elégedett vagyok.”

“A gumikopással egyelőre jól állunk. A hosszú etapok alapján úgy tűnik, hogy a Ferrari és a Red Bull fél másodperccel gyorsabb, de nem tudjuk, hogy ők mennyi üzemanyaggal mentek. Az autó remek volt tegnap, úgyhogy remélhetőleg jó idő lesz holnap és valami nagyot alakíthatunk.”

Valtteri Bottas (3.):
“Sokat jelent ez az eredmény. Sokkal előrébb vagyok, mint amiről álmodni mertünk! Az első hat verseny nehéz volt számunkra, ez most lendületet adhat nekünk. Ma mindent jól csináltunk. Az tény, hogy szárazon az autónak nincs helye az első háromban. Mindig bíztunk az esőben, mert ez esély arra, hogy előrébb végezzünk, mint amire egyébként képesek vagyunk. Ha holnap száraz lesz a pálya, nehéz dolgunk. Egyelőre nulla pontom van és sokat kell tanulnunk.”