Az elmúlt egy-két évben többször is felmerült már, hogy a Red Bull csapatfőnökét, Christian Hornert szívesen látnák más alakulatoknál is. A Mercedes korábban tett már ajánlatot neki, egyes spekulációk szerint pedig a Ferrarinál is akadna neki hely Stefano Domenicali utódjaként.
Úgy tűnik, azonban, hogy a sikermenedzser jó darabig nem megy még sehova. Az energiaital-gyártó motorsportfőnöke, Helmut Marko a találgatásokra reagálva a Sport Bildnek azt mondta, hogy Horner 2017-ig marad, mostanra a csapat hivatalosan is megerősítette a szerződést, igaz, konkrét időtartamról nem beszéltek.
Bár a főtervező Adrian Newey-ról nem tudni egyelőre, de nagyon valószínű, hogy ő is kitart az elmúlt három idényben mindkét bajnoki bajnoki címet bezsebelő Red Bullnál, ez a stabilitás pedig nagyban növeli annak az esélyét, hogy Sebastian Vettel is hosszabbít majd 2014-en túlra. 
A Red Bullnál azért akadt veszteség is: a Mark Webber versenymérnökeként hét éven keresztül dolgozó Ciaron Pilbeam a Lotushoz igazolt 2013-ra, igaz, cserébe sikerül Milton Keynesbe csábítani Kimi Räikkönen tavalyi versenymérnökét, Simon Rennie-t.
A címvédő alakulat vasárnap leplezi le 2013-as autóját, az RB9-est.