Lewis Hamilton (1.): “Nagyon nehéz hétvége volt eddig, de sikerült jó beállításokat találnunk erre az időmérőre. A csapat fantasztikus munkát végzett. Egy félig-meddig jó kört futottam a Q3 elején, de elég volt. Semmi nem terelte el a figyelmemet, minden nagyon pozitív ezen a hétvégén. Nagyon élvezem ezeket a napokat, a családom és barátaim is ugyanúgy támogatnak, mint mindig.”

Jenson Button (2.):
“Csak azt tudom mondani, amit Lewis: mindketten az első sorból indulunk, ez fantasztikus eredmény. Az utolsó néhány versenyen a csapat megmutatta az erejét. Nagyon örülök, a holnapról később kezdek el gondolkodni. Az, hogy itt vagyunk az első sorban, nem jelenti, hogy könnyű lesz a verseny.”

Felipe Massa (3.): “Azt gondolom, hogy Fernandónak valami gondja akadt, korábban nagyon jól ment. A saját körömmel elégedett vagyok, örülök, hogy sikerült jól összerakni. Ezen a pályán nagyon fontos a szélárnyék, de az utolsó körömben nem kaptam senkitől, mégis sikerült az eddigi legjobb időmet megfutni. A monzai mindig fontos verseny számunkra.”