F1: Vettelt megbüntették, Räikkönen a dobogón 2 Sebastian Vettel komoly butaságot csinált a Német Nagydíj utolsó előtti körében, amikor az egyre fogyó gumikon haladó Jenson Buttont a Hajtű kijáratánál a pályán kívül előzte meg.

A címvédő ezzel a harmadikról a második helyre lépett előre, de az esetet vizsgálat alá vonták és a futam után az egyértelmű helyzetben a stewardok sem lehettek elnézőek, a szabálytalanság miatt a bokszutca-áthajtásnak megfelelő 20 másodperces időbüntetéssel sújtották Vettelt, amivel az 5. helyre csúszott vissza.

A Red Bull-os német büntetésével ketten előrébb léptek, Kimi Räikkönen a harmadik helyen szerepel a végeredményben, a sauberes Kobajasi Kamui pedig az 5. helyett a 4.

A Red Bull pocsék hétvégét zárt Németországban: Mark Webber sebességváltó-csere miatt öthelyes büntetéssel csak a 8. helyről rajtolt, vasárnap délelőtt pedig az FIA műszaki ellenőre által szabálytalannak vélt motorvezérlés miatt a kvalifikációról vagy akár a versenyről való kizárás is ott lebegett a csapat feje felett, azonban azt végül megúszták.

A Német Nagydíj büntetéssel korrigált eredménye