A Williams F1 Team pályázatára rengeteg pályamű érkezett, a csapat azonban Kőrösi Zoltán dizájnját választotta Valtteri Bottas, a csapat tartalékpilótája logójának a 2012-es idényben.  
A versenykiírás szabad kezet adott az alkotóknak, csupán egyetlen kikötés volt: fehér és kék színeket használhatnak egy semleges háttéren, a VB monogramot ábrázolva. A logó többek között Valtteri sisakján, sapkáján és weboldalán lesz majd látható a 2012-es szezonban.
Zoltán terve azonnal megtetszett Valtterinek:
“Amikor először megláttam a logót, már tudtam, hogy ez lesz a nyertes, annak ellenére, hogy rengeteg fantasztikus kép érkezett. Pontosan olyan volt, mint amilyet én is elképzeltem és szerettem volna. Egyszerű, szép és illik hozzám és gyorsnak tűnik, ami különösen tetszik benne. Ausztráliában láttam először a csapat sapkáján, lenyűgöző volt. Jó érzés volt látni a logómat a sapkákon, ezzel azt éreztem, hogy tényleg tagja vagyok a csapatnak.”

“A barátaimnak is nagyon tetszett az új logóm, azt mondták, hogy tényleg nagyon passzol hozzám, így nagy örömmel tölt el, hogy kihirdettük a versenyt. Nagy köszönetet szeretnék mondani Zoltánnak, amiért ilyen fantasztikus dizájnt juttatott el hozzánk. Valamint az összes többi jelentkezőnek is köszönöm az erőfeszítést és energiát, amit a tervezésbe fektettek, csodás volt ennyi terv közül válogatni.”