Jól sikerült az Olasz Nagydíj a Red Bull számára, pedig a csapat előzetesen nagyon tartott a gyors pályától. Korábban azt hangoztatta az istálló, hogy csak Monzát kell túlélni, utána egyszerűbb versenyek következhetnek, ez a véleménye a vb-éllovas Mark Webbernek is.

Csökkentette ugyan hátrányát a McLaren és a Ferrari, a Monacói Nagydíj alapján azonban az ausztrál arra számít, hogy a csapat jól szerepelhet a szingapúri futamon. Tavaly fékhiba tette tönkre Webber versenyét, egy hasonló hiba most nagyon fájdalmas lenne számára.

“Közelebb kellene kerülnünk az első helyhez, mint tavaly, az autó ugyanis rengeteget változott” – mondta Webber. “Magabiztosak vagyunk a jó szereplést illetően, Szingapúrnak kedveznie kell nekünk, ha Monacóra lehet építeni.”

“Hamilton kicsinált minket tavaly Monacóban és a Hungaroringen, idén másképp néztek ki ezek a versenyek. Láthattuk, hogy az erőviszonyok nem sokat, de tolódtak ide-oda az elmúlt versenyeken, papíron a következő néhány pályának mégis kedveznie kell nekünk.”