Jenson Button (1.):

“Nagyon boldog vagyok, de őszintén szólva kicsit megijedtem a második biztonsági autós szakasztól, amikor a törmelékeket el kellett takarítani a pályáról. Fontos pillanat volt ez, rendesen vert is a szívem, hogy mi lesz, hiszen mindenki utolért. Szerencsére később sikerült megbízható előnyt kiautóznom, aztán hibáztam egyet és csúszkálni kezdett az autó, ezért vissza kellett vennem. Azt hiszem, ma mindig jó döntéseket hoztunk, ezt mutatja, hogy Lewis is mögöttem jött át a célvonalon, nagy eredményt értünk el. Ami a teljesítményemet illeti, könnyű kiszúrni, mikor voltak hullámhegyek és -völgyek, a zűrüös körülmények most segítettek nekem, de nem csak a szerencsén múlt ez a verseny. Nagyon a határon voltunk, amikor a verseny elején úgy döntöttünk, maradunk a slickeken. Rendkívüli volt ez az első pár hónap a csapatnál, nagyszerű érzés vezetni a pontversenyt, alig várom Barcelonát!”

Lewis Hamilton (2.):

“Eseménydús volt a verseny, gratulálok jensonnak, jobb döntést hozott a gumikkal. Én nagyon későn döntöttem a verseny elején, már túl is mentem a kanyaron, de sikerült felverekednem magam. Hihetetlen, hogy mit ért el ma a csapat! Nem tudom, mit vizsgálnak a bírók Sebastiannal kapcsolatban, szerintem rendben volt minden. Jókor engedtek ki a szerelők, Sebastian csak egy kicsit húzott rám, de szerintem nem volt sportszerűtlen.”

Nico Rosberg (3.):

“Úgy döntöttem, hogy maradjunk kint, imádkoztam, hogy ne essen. A határon voltunk, de összejött. Remek volt néhány körön át elöl lenni, de amint elkezdett esni, csúszkáltam, ezért tudott megelőzni Jenson. Ettől függetlenül elégedett vagyok, jó irányba megyünk. Volt egy pár új fejlesztésünk erre a versenyre, de jönnek még, ami nagyon ígéretes számunkra.”