A 2010-es szezonban eddig minden versenyen szerzett pontot a Force India, az istálló jó szereplést vár a hétvégi Kínai Nagydíjtól is. “Kicsit másmilyen lesz a következő verseny, mint amilyen a malajziai volt, de akadnak hasonlóságok is” – vélekedett Sutil. “Eltérő a pálya kialakítása, de Sanghajban is jó csúcssebesség kell, ami megvan, a leszorítőerőt pedig jól kell belőni a középső, technikás részre.”

“Összességében úgy gondolom, hogy kedvez az autónknak a vonalvezetés, teljesítményünk miatt jelenleg egyáltalán nem kell aggódnunk. Erősek vagyunk és minden esélyünk megvan a top 10-es helyezésekre, ez nagyon ígéretes a szezonnak ebben a szakaszában. Úgy érzem, ismét jól fogunk szerepelni.”

Vitantonio Liuzzi a szimulátorban is gyakorolt a sanghaji verseny előtt. “Próbálunk még többet kihozni az autóból” – mondta Liuzzi. “Viszünk néhány új fejlesztést Kínába, újra pontokat akarunk szerezni, amíg ilyen jó passzban vagyunk. Szeretem ezt a pályát, mindig jó eredményeket értem el rajta, különösen emlékezetes számomra a 2007-es verseny, amikor Sebastian Vettellel pontokat szereztünk a Toro Rosso színeiben.”

“Hasonló a pálya a malajziaihoz, sok a gyors kanyar, de akadnak technikás részek is, különösen az 1-es, 6-os és 7-es kanyar. A változó időjárási körülmények miatt akár őrült verseny is kialakulhat, de legyen bárhogy, képesek leszünk pontokat szerezni.”