Jó hírek!

Jó hírek!

Már tegnap is jó hírek érkeztek a Magyar Nagydíjon fejsérülést szenvedett Felipe Massáról, az orvosok arról számoltak be, hogy a pilóta tudata tiszta, beszél, és az altatásával is felhagytak, de bal szemét illetően eddig nem volt hír, fennállt a lehetősége, hogy a versenyző látása károsodott.

A legfrissebb hírek szerint már ettől sem kell tartani: “Felipe egyre jobban van, éberebb, mint korábban. Három nyelven válaszol megfelelően a kérdésekre, tudja, merre van jobbra és balra, kinyitotta a bal szemét, és lát vele. A szem alakilag egészséges” – mondta el Massa saját orvosa, Dr. Dino Altman.

A pilótát ma újra meglátogatta a csapatfőnök, Stefano Domenicali is: “Felismert, és elmondta,hogy nem emlékszik semmire. Nagyon biztató a felépülése, hamarosan visszavárjuk. Hogy mit hoz a jövő? Meglátjuk, hogyan reagál, aztán majd döntünk” – mondta a versenyzőről az olasz.

Domenicali mellett Massa korábbi ferraris főnöke, Jean Todt is megjelent ma a Honvéd kórházban, de az FIA elnöki székére pályázó francia szakember nem nyilatkozott a sajtónak.