A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner szerint az erős pilótapáros jó kilátásokat biztosít  2008-ban a csapatnak. 

Horner szerint a hamarosan 37 éves David Coulthard élete legjobb formájában van idén, a kor nem számít semmit.

“David motivációja nem kérdéses, egész télen keményen dolgozott, edzett, és talán elszántabb, mint valaha. Ahogy nemrégen a teszteken is láthattuk, amikor Michael Schumacher – aki Davidnél is két évvel idősebb – remekelt a kormánynál, a kor nem akadály, ha az ember motivált, elkötelezett és összeszedett” – mondta a brit szakember.

A Red Bull-főnök az ausztrál Mark Webbert is méltatta:

“Mindketten tapasztalt profik, és különösen meg voltam elégedve Markkal 2007-ben. Az időmérőn mutatott teljesítménye példaszerű volt. Gyakran lepett meg bennünket az időmérőkön olyan körökkel, amiket a semmiből varázsolt elő, sajnos vasárnaponként nem állt mellé a szerencse.”

Horner nagyon elégedett

Horner nagyon elégedett

Horner nagyon elégedett


“Mindketten nagyon jó csapatjátékosok, kiválóan dolgoznak együtt, a hozzáállásuk is hasonló, és mindketten hihetetlenül profi és elkötelezett versenyzők, nagyon jól illenek a csapatba” – magyarázta Horner.

A Red Bull Racing a jövő héten leplezi le új autóját Jerezben, amellyel – ha sikerül a 2007-ben gyakori megbízhatósági problémákon túllépni – erős szereplője lehet az idei mezőnynek. Horner bízik a csapat fejlődésében:

“A csapat hatalmasat fejlődött az elmúlt 18 hónapban. Jelentős befektetés történt, amióta a Red Bull megvásárolta a csapatot. Általános érzés a csapatban, hogy az egész gárda érettebb, összetartóbb, az emberek megszokták a közös munkát. A csapat mérete is megfelelő, mindannyian nagyon várjuk az RB4-es bemutatkozását.”