Vajon hol folytatja?

Vajon hol folytatja?

Fernando Alonso a csapatfőnökkel, Ron Dennissel megromlott kapcsolata és az általa elvárt, de meg nem kapott kiemelt pozíció miatt az idény végén elhagyta a McLarent.

A 26 éves pilótát azóta hírbe hozták már a Renault-val, a Toyotával, a Red Bull-lal, sőt a Hondával is, de a mostani történet a legvadabb – spanyol sajtóértesülések szerint a kétaszeres viágbajnok a McLarennel is tárgyal a lehetséges visszatérésről.  

A Diario AS azt állítja, hogy a McLaren is beszállt az Alonso megszerzéséért folyó versenybe. A tárgyalások állítólag a csapat spanyol  szponzorainak nyomására indultak meg, és olyan ajánlatról szólnak, amilyet a kétszeres világbajnok a fent említett csapatoktól eddig nem kapott – Ron Dennisék egyéves szerződést kötnének.

A spanyol sportlap azt is tudni véli, hogy Alonso részéről számos feltétele lenne a visszatérésnek, például, hogy saját versenystratégiát alkalmazhatna.

Szerintünk a hír inkább csak példányszámnövelő ügyeskedés, de ki tudja. Hamarosan megtudjuk, ugyanis – szintén a Diario AS értesülései szerint – Alonso a jövő hét elején dönt arról, hogy hol folytatja 2008-ban.