Júliusig vár a McLaren a Prodrive-ra 1

Richards kifut az időből

A Prodrive-val a F1-be jövőre visszatérő Dave Richards korábban a Brit Nagydíjra ígérte a csapattal kapcsolatos bejelentéseket, az autó szállítójáról, a szponzorokról és a versenyzőkről is. Richards már nagyjából egyértelművé tette, hogy az autóikat a McLarentől szeretné megvásárolni, és hogy komoly tárgyalások vannak ez ügyben. Úgy tűnik azonban, hogy nincs még minden sínen, Ron Dennis, a McLaren főnöke most határidőt szabott: ha júliusig nincs véglegesített üzlet, akkor egyáltalán nincs üzlet.

“Nem csinálunk semmit, ha júliusig nincs hivatalos bejelentés. A Prodrive nagyon ambiciózus, és komoly múltja is van, de ahhoz, hogy előrevigyük ezt a projektet, a papírmunkának is rendben kell lennie” – mondta Dennis.

“Ez azt jelenti, hogy nem akarjuk feleslegesen megosztani az erőforrásainkat, sem más üzleti kockázatot nem akarunk vállalni. Az idő pedig szalad. Ha mondjuk július közepéig nincs végleges szerződésünk, akkor nagyon valószínű, hogy nem veszünk részt jövőre a dologban” – tette világossá a helyzetet Ron Dennis.