Manapság egyre több ember az interneten nézi a kedvenc filmjeit és sorozatait, egyre többen mondják le tévés előfizetésüket. A streamingszolgáltatók azonban elkezdtek egymással versenyezni, minden cég próbálja a legjobb tartalmakkal megnyerni magának a nézőket, akik sok esetben nem hajlandóak több előfizetést is kötni.

A Netflix, a Disney+ és a lassan megszámlálhatatlanul sok szolgáltató versengéséből igyekszik viccet csinálni a MSCHF. Ez az a cég egyébként, akik nemrég különleges zsákbamacskájukkal hívták fel magukra a figyelmet: a doboz szinte bármit tartalmazhat a használt rágótól a nagy értékű tárgyakig, de pénzt is lehet keresni azzal, ha nem nyitja ki a tulajdonosa.

A MSCHF hat nagy streamingszolgáltató műsorát tette ingyenesen elérhetővé egy kalózrádión keresztül. Az All The Streams lényege, hogy a nézők szabadon váltogathatnak a Netflix, a Hulu, a Disney+, az HBONow, a Prime Video és a Showtime szolgáltatók között, és megnézhetik, mi megy aktuálisan, akárcsak egy rádióban.

Ingyen nézheted a Netflix műsorait ezen az oldalon 2

A Disney+-on éppen az Avatart játszották nemrég

Hogy éppen mi szól az egyes csatornákon, azt előre sosem lehet tudni, műsorújság nincs a rádióhoz. Nézőkből így sincs hiány, a cikk írásakor több mint 220 ezren voltak kíváncsiak, mi szól éppen.

A műsor egyébként befolyásolható, ugyanis egy megadott telefonszámra bárki elküldheti kérését SMS-ben, mintha egy rádió kívánságműsora lenne.