2024 tavaszára két különálló, egymást mégis kiegészítő szemüveg-kollekcióval bővült a Ferrari-univerzum, az egyik az életérzést, a másik kimondottan a versenyzést helyezi előtérbe.

Az Essilorluxotticával együttműködésben készült, tavaszi-nyári Ferrari szemüvegkínálatban Japánban készült titánkonstrukciók, bőrbetétes modellek és csúcskategóriás acetátsziluettek találhatók meg. Az anyagválasztás a termékeknek kifinomult és pihekönnyű megjelenést kölcsönöz, amelyet merész profillal, nyeregszerű varrásokkal, kristálylencsékkel és elegáns színekkel, például fekete, piros, havanna vagy természetes árnyalatokkal egészítenek ki.

A kollekció olyan vásárlókat céloz meg, akik különösen odafigyelnek a divatra és a luxusra, kulturáltak és függetlenek, magabiztosak, de nem elbizakodottak, kíváncsiak, de nem meggondolatlanok a döntéseikben; olyan célközönség, amely a megjelenésen kívül mindenekelőtt a szakértelem és kivitelezés miatt választja a Ferrari-termékeket.

Kattints a képre, galéria nyílik!

Ettől látják másképp a világot a Ferrari-tulajdonosok 2

A Scuderia Ferrari-vonal tervezését és fejlesztését a Forma–1-es pályák hangulata ihlette, felidézve azt, amit a legendás Ferrari név jelent az autóversenyzés világában. A kollekció Maranello örökségét és szellemiségét emeli ki.

A modellek sportosabbak, ergonomikusabbak és aerodinamikusabbak lettek, a műszaki jellemzők és a nagy szilárdságú, rugalmas anyagok, mint például a fröccsöntött műanyag és gumi előnyben részesítésével. A körbeölelő maszkok és geometrikus konstrukciók a telített tónusok és élénk színek palettáján mozognak, sárga vagy piros részletekkel tarkítva, emellett pedig tükrözött, irizáló hatású lencsék sugallják a sebesség és a teljesítmény iránti szenvedélyt. A kereten megjelenő Ferrari Scudetto felirat olyan kulcsfontosságú értékeket szimbolizál, mint az innováció, az esztétika és a szaktudás.

Az új szemüvegek 500-650 euró (200-255 ezer Ft) közötti árakon szerepelnek a Ferrari webshopjában.