Decemberbe lépve tényleg látható közelségbe kerül a karácsony, a várakozást pedig sokan adventi kalendáriumok ablakainak nyitogatásával töltjük. Azt nem tudjuk, hogy gyorsabban telik-e így az idő a várva várt ünnepig, mindenesetre minden nap fogad bennünket legalább egy kocka csoki.

Az igazán menő adventi kalendáriumok ablakai mögött azonban nem csokik vannak, népszerűek például a szépségápolási eszközöket vagy a parfümöket rejtő darabok. Évek óta készít már kalendáriumot a Swarovski is, ahol a kristály áll a főszerepben.

Még 24-én is örül ennek az adventi kalendáriumnak a párod 1

Idén kristálydíszeket dugott az ablakok mögé az osztrák cég, melyekkel az ünnepi asztalt vagy éppen a fát is ki lehet csinosítani. A nyolcszög alakú zöld doboz 25 apróságot rejt, köztük egy tehénnel és egy rénszarvassal, de megjelennek a hagyományos, telet és a karácsonyt idéző minták is. A meglepetésfaktort kicsit rontja, hogy a doboz hátulján feltüntetik, hogy melyik ablak mögött pontosan mit találunk, de emiatt aligha fog szomorkodni az, aki decemberben ajándékba kap egy ilyet például a párjától.

Még 24-én is örül ennek az adventi kalendáriumnak a párod 2

A Swarovski-féle kalendárium 800 dolláros, itthon 270 ezer forintos ára persze más szint, de még ez is aprópénz a világ legdrágább adventi naptáraihoz képest. Korábban megmutattunk nektek ezek közül egyet, ha van csúcskategóriának nevezhető darab, akkor ez az: