Hogyan válasszunk férfi parfümöt?

Egy férfinak éppoly nehéz döntenie, mint egy nőnek. A választáskor tartsuk be a következő szabályokat és biztos sikerünk lesz:

  • csak a saját érzéseinkre összpontosítsunk;
  • részesítsük előnyben a bevált márkákat – így valószínűleg nem ér minket csalódás;
  • szagoljuk meg az illatot egy papírcsíkra permetezve;
  • ha a kiválasztott illat kellemes érzelmeket vált ki, vigyünk fel egy keveset a csuklóra, majd ne rögtön, hanem 30-40 perc múlva értékeljük az eredményt.

Most már tudjuk, hogyan válasszuk ki a megfelelő illatszert, tehát itt az ideje megismerni, melyek azok a bombabiztos férfi parfümök, amelyek minden évszakban megállják a helyüket, ráadásul mindegyik megtalálható egy helyen, a MAKEUP webáruházban.

Molton Brown Re-Charge Black Pepper

Határozottan vonzó azoknak, akik szeretik felfedezni világunk új részecskéit. A parfüm, mint a vadon „lélegzetvétele” szabadság érzetet kölcsönöz, és szó szerint megtöri az általánosan elfogadott sztereotípiákat. Segítségével a test felébred, az elme ellazul, az érzékek megtelnek erővel és energiával.

Paco Rabanne 1 Million

Ez a finomság a luxus és a férfiasság szimbóluma, azoknak az erős elméjű úriembereknek, akik úgy érzik, uralniuk kell a világot. Az illatban a numerológia és az asztrológia iránti szenvedélyéről ismert divattervező, Paco Rabanne széles érdeklődési körét ötvözte egy üvegben: elegáns és merész, lakonikus és fényűző. Tulajdonosa szexuális, romantikus energiáját hangsúlyozza, aminek lehetetlen ellenállni.

Hermes Terre d’Hermes Parfum

Az elegáns és könnyed Terre d’Hermes a nemes férfias illat példája lett, amely meghódítja a női szíveket és sokáig emlékezetes marad. Az alkotók szerint a föld és a levegő jegyeinek harmóniáján alapul, titka pedig a természetes elemek egyedi kombinációjában rejlik. A fej jegyben az élénk citrusos narancs és grapefruit található, ezt követően a muskátli melegsége és a pacsuli, vetiver és paprika tárul elénk. A végső jegyben a cédrus fás illata érezhető.

Jean-Paul Gaultier Le Male Le Parfum

Egy jóképű, magabiztos és bátor tengerészt testesít meg, aki kész a felszínen maradni a leghevesebb viharban is, hogy legyőzze a tomboló hullámokat. A dinamikus keleti fás illat nem engedi, hogy nyugodtan haladjunk az áramlattal, az első másodpercektől kezdve eláraszt sokrétű hangzásával, behatol a lélek mély rétegeibe. Először a kardamom meleg árnyalatai ragadnak meg finom fűszerükkel, majd a friss levendula hatol be a kompozíció szívébe. Az édes vanília és a fás jegyek bágyadtsága enyhe ködbe burkolózik, ahogy a reggeli köd feloldja a tengeri horizontot.

Chanel Egoiste Platinum

Ez az aroma az elegancia és a siker szimbóluma, amelyet szigorú, konzervatív, ugyanakkor rejtett szexuális hangok jellemeznek. A különleges frissesség egyedülállóan szimbolizálja az energiát és az erőt, bizonyítja tulajdonosa elit társadalmi pozícióját. A parfüm egyenesen az Alpokból származó levendulával, hegyi rozmaringgal és narancsfalevelekkel kezd kitárulkozni, a szívben a kaukázusi zsálya és muskátli illata jelenik meg. A végén a moha, cédrus, vetiver és a tömjén hívja fel magára a figyelmet, könnyedséget és kifinomultságot kölcsönözve a megjelenésnek.