Szinte napra pontosan két éve annak, hogy síppal, dobbal, nádihegedűvel Elon Musk bemutatta a Tesla Cybertruckot, a cég radikális stílusú platós típusát. Azóta elhangzott rengeteg ígéret, készült rengeteg replika, de a Cybertruck sorozatgyártása még mindig várat magára.

Ezzel az aprósággal nem foglalkoznak a kiegészítők gyártói, hiszen ha egyszer tényleg elérhető lesz a típus, garantáltan veszik majd, és a drága kiegészítőkre is lesz kereslet. Például menő lakómodulra, a járműhöz hasonló, minimalista, sci-fi stílusban.

A Form által megálmodott CyberLandr pont ezt ígéri, igazi praktikus, stílusos mikrootthont, ami tökéletesen passzol a kocsihoz. A modul mérete 6,5 négyzetméter, és mindent megad, amire két személy nomád körülmények között vágyhat. Van egy apró konyha, mobil-wc, tusoló, és rengeteg pakolásra váró rekesz. 

Méreteit pont úgy tervezték, hogy tökéletesen passzoljon a Cybertruck platójára. A cég már vesz fel előrendeléseket, elvileg limitált, 500 példányos szériával készülnek, az árak 69 500 dollárról (22,9 millió forint) indulnak.

Messze csak ígéret a Tesla Cybertruck, de menő lakómodult már terveztek hozzá 2 Messze csak ígéret a Tesla Cybertruck, de menő lakómodult már terveztek hozzá 3 Messze csak ígéret a Tesla Cybertruck, de menő lakómodult már terveztek hozzá 4 Messze csak ígéret a Tesla Cybertruck, de menő lakómodult már terveztek hozzá 5 Messze csak ígéret a Tesla Cybertruck, de menő lakómodult már terveztek hozzá 6 Messze csak ígéret a Tesla Cybertruck, de menő lakómodult már terveztek hozzá 7