A Netflix kínálatában mindig akadnak zseniális gasztronómiai sorozatok. Ezek egyfelől zseniálisan néznek ki, mindent kihoznak korunk digitális filmkészítési lehetőségeiből, másfelől valódi emberi történeteket mesélnek el. 

A grammok, sütési idők, fűszerezési trükkök helyett az érzésre, az élményre koncentrálnak, és megmutatják az embereket, akik a fenséges fogások mögött állnak. Ebben a sorban a Chef’s Table: BBQ a legújabb sorozat, amiért mindenképp megéri leülni a tévé elé, amikor van szabad 40-45 percünk. 

Mert a flancos, Michelin csillagos csillogás helyett most az egyszerű ember konyhaművészetét mutatják meg, ami az Egyesült Államokban egyenlő a BBQ sütéssel. A stílus őszinte őstehetségeit mutatják meg, akik hajnalban kelnek, faszenet lapátolnak, és látástól-vakulásig dolgoznak, hogy a hosszú sorokban kígyózó rajongók mindannyian hozzájuthassanak az áhított pulled pork szendvicshez, szaftos szivacsra sült marhaszegyhez. 

A sorozatban bemutatott Tootsie Tomanetz például 85 éves, és még minden hétvégén odaáll a szmókerek elé, és végignyomja a műszakot, mindezt családi tragédiákkal, és kőkemény évtizedekkel a háta mögött.