Néhány napja gyorsan körbejárta a sajtót, hogy két Bentley is áldozata lett egy közlekedési balesetnek. Most pedig kiderült, hogy a Magyar Közút forgalomfigyelő kamerája rögzítette az esetet, így már egészen világos, ki okozta azt.

Egy kisteherautó érkezett nagy sebességgel, valószínűleg későn vette észre a lelassuló forgalmat, próbált korrigálni, de így még több autót sikerült összetörnie. Összesen hat jármű lett a becsapódás áldozata, de nagy szerencsére személyi sérülés nem történt, viszont annál nagyobb az anyagi kár, főleg a luxusautók miatt.

Ez sajnos egy teljesen tipikus baleset, szinte naponta történnek hasonló szituációk. Ezek végtelenül könnyen elkerülhetőek lennének, ha vezetés közben az utat, a forgalmat, a többi közlekedőt figyeljük és betartjuk a sebességhatárokat, illetve a követési távolságot.

Így zúztak le két Bentley-t az M0-s autóúton Néhány napja a sajtót gyorsan körbejárta, hogy két Bentley is áldozata lett egy közlekedési balesetnek. Utánanéztünk és megtaláltuk a forgalomfigyelő kamerarendszerünkön belül a balesetet. 📹 Többen találgatták, hogy vajon melyik autó okozhatta a balesetet, nos, nem a Flying Spur vagy a Bentayga. Egy dobozos autó érkezett meg nagy sebességgel, valószínűleg későn vette észre a lelassuló forgalmat, próbált korrigálni, de így még több autót sikerült összetörnie. Összesen hat jármű lett a becsapódás áldozata, de nagy szerencsére személyi sérülés nem történt, viszont annál nagyobb anyagi kár, főleg a luxusautók miatt. Ez sajnos egy teljesen tipikus baleset, szinten naponta történnek hasonló szituációk. Ezek végtelenül könnyen elkerülhetőek lennének, ha vezetés közben az utat, a forgalmat, a többi közlekedőt figyeljük és betartjuk a sebességhatárokat, illetve a követési távolságot. Vigyázzunk és figyeljünk egymásra! 🤜🏻🤛🏻 #magyarkozut

Közzétette: Magyar Közút Nonprofit Zrt. – 2024. május 14., kedd

A V8-as, 550 lóerős Bentley Bentayga használtan 60-70 millió forint környékén mozog, az új ára erősen karcolja a 100 milliót, felszereltségtől függően. A V6-os hibrid változatért sem kérnek kevesebbet, annak motorja 449 lóerős. A Flying Spur pedig még használtan is közel 100 millió, a hatliteres W12-es változat 632 lóerős, de opció még a 4,0 literes V8-as, illetve konnektoros hibridként is elérhető, melynek alapját 2,9 literes V6-os erőforrás adja.