Mielőtt belekezdenénk a történetbe, tudni kell, hogy Las Vegast és Los Angelest egyetlen út köti össze, nincsenek alternatívák. Ez a 15-ös számú át, amiről van ugyan letérő, de az másik városba visz és úgy csak hatalmas kerülővel lehet elérni a kaszinók fővárosából az angyalok városába (vagy fordítva). A balszerencsés sztori főszereplői ezt sajnos nem tudták.

Egy fiatal pár indult néhány napja Las Vegasból Los Angelesbe autóval. Az út a nevadai sivatagot szeli át és hatalmas porvihar tombolt a környéken, az autók csak araszolva tudtak haladni – írta a New York Post.

A pár megunta a torlódást és nézték a Google GPS-ét, hátha tud valami gyorsabb útvonalat. Tudott!

A sivatagon át ajánlott nekik alternatívát, de ott nem igazán volt út, a férfi és a nő mégis nekivágott, bíztak a technikában, ami tévedett. A borzalmas kaland a nevadai sivatag közepén ért véget: az autójuk lerobbant, megsérültek és hívniuk kellett egy autómentőt, amely visszavitte a járművet Vegasba.

Szerencséjük volt, hogy akadt térerő a környéken, hiszen ez nem jellemző arra térségre. Nemrég volt egy hasonló eset, két férfi tévedt el a Death Valley-ben, de nekik nem volt hálózati lefedettségük a mobilon.