Újabb kihívással kell szembenézniük a lengyel munkásoknak, miután egy másik városban ezúttal egy munkagép esett az építkezés foglyául – szúrta ki a Hvg.hu. Grotów településének polgármestere a Facebook-oldalán megosztott bejegyzésben hitetlenkedett ennek láttán.

A város főterén található szökőkútnál a födémszerkezet ugyanis nem bírta el a munkagép súlyát, így beszakadt, ám ez csak azután vált nyilvánvalóvá, hogy a vezetője úgy döntött, keresztülhajt a téren.

Chce mi się wyć! Nasza piękna fontanna zniszczona😪 Głupota, brak wyobraźni, bezmyślność... Nie - nie pozazdrościliśmy Łodzi...

Közzétette: Burmistrz Drezdenka Karolina Piotrowska – 2023. november 5., vasárnap

Lengyelországban nem ez az első eset, hogy bizarr jelenetet eredményez egy építési munkálat. Mint azt a Vezess megírta, nemrégiben Łódź példátlan precizitással betonoztak körbe egy autót, miután azzal nem parkoltak el az útfelújítás helyszínéről.

Új fejlemény a körbebetonozott Scion esetében – ahogy arról a helyi sajtó beszámolt –, hogy a városközpont már-már turistalátványossággá vált vasárnapra virradó éjjel eltűnt az utcából.

A maga mögött hagyott lyukat ezen a héten fejezik be az útépítők, az autó tulajdonosa ezzel együtt is enyhe, 100 złotyis, azaz kevesebb mint 10 ezer forintos bírságra számíthat – állítólag azért, mert nem jelölték ki megfelelően a munkaterületet.

LEGIONÓW 😂 PO WYLANIU BETONU

Közzétette: LDZ Zmotoryzowani Łodzianie – 2023. november 3., péntek