Szebb napokat is látott egy 2023-as BMW M3 Touring, amit egy svájci oldalon hirdettek meg. A fényképekből ítélve komolyabb frontális ütközés áldozata lehetett a vadonatúj sportkombi, melynek amellett, hogy leszakadt a lökhárítója, megrongálódott mindkét első sárvédője, a motorházteteje és a hűtője – abban pedig csak reménykedni lehet, hogy a motor teljesen sértetlenül megúszta.

Mi maradt a BMW-ből? A képre kattintva kiderül!

Roncsot árulnak közel 30 millióért 1

Bár a becsapódás akkora lehetett, hogy a légzsákok is kinyíltak, tulajdonosa úgy véli, anyagilag még így sem bukik óriásit a BMW-jén, holott a javítása nem lesz filléres projekt.

Ilyen állapotban ugyanis 73 ezer svájci frankért, átszámítva 28,1 millió forintért adna túl az M3 Touringon.

Összehasonlításképpen érdemes megjegyezni, hogy ősszel még Magyarországon is bruttó 33,6 millió forint volt a régóta várt BMW-típus alapára. Ezt figyelembe véve finom kifejezés, ha azt mondjuk, hogy vastagon fogott a toll a hirdetés írásakor, még akkor is, ha csak 2300 kilométert tettek meg az autóval.

Roncsot árulnak közel 30 millióért 19

Hátulról teljesen sértetlen a BMW, na de elölről…

Roncsot árulnak közel 30 millióért 20

Az utastér első felében nem maradt olyan légzsák, ami ne nyílt volna ki az ütközés következtében.

Az M3 Touringot 3,0 literes sorhatos motorral szerelték, ami 510 lóerős teljesítményt ad le a két tengelyre. 0-ról 3,6 másodperc alatt éri el a 100 km/órás sebességet, 12,9 szekundum elteltével pedig már 200-zal hasít – a kombi 250 km/óránál szabályoz le, de az M Driver-csomag megrendelésével 280 km/óráig tornázható fel a végsebesség.