A hétvégén Ben Affleck és Jennifer Lopez egy Beverly Hills-i luxusautó-kölcsönzőben járt, a sztárpárt pedig a színész 10 éves fia, Samuel is elkísérte. A kisfiú egy kis bajt is okozott.

Affleck több értékes autót is kipróbált, beült, motort járatott, ám elkövette azt a hibát, hogy miután kiszállt egy Lamborghini Urusból, hagyta kisfiát beszállni, akinek sikerült pillanatokon belül nekitolatnia egy BMW X6-osnak.

Az utóbbi autót nagyjából mindenki ismeri, de az Urus már jóval ritkább az utakon. Az olasz sportkocsigyártó 2018-ban dobta piacra szupersport-SUV-ját, melyet 680 lóerős, 850 Nm csúcsnyomatékú 4 literes, biturbó V8-as motor hajt, mellyel az Urus 3,6 másodperc alatt gyorsul 100-ra, a 0-200-at pedig 12,8 másodperc alatt futja. Végsebessége 305 km/óra. Használtan – hiszen esetünkben kölcsönzői példányról van szó – 85-130 millió Ft közötti értéket képvisel egy-egy Urus.

A baleset szerencsére nem volt komoly, míg a TMZ bulvároldal szerint ütközött a két autó, a kölcsönző, a 777 Exotic szóvivője azt mondta, nem is ért össze a Lmborghini és a BMW, Affleckékre pedig a legkevésbé sem haragszanak.

„Senkinek nem volt semmi gondja. Láthatóan jól érezték magukat, az eset után folytatták is a nézelődést. Affleck imádja az autókat. Reméljük, jönnek még hozzánk!” – idézte a New York Post a férfit.