A felelőtlenség és a tudás hiánya keveredik életveszélyes masszává ebben a pár másodpercben. A videó készítője engedte hétéves fiának, hogy egyedül üljön be az ötödik generációs Ford Mustang vezetőülésébe. Ha az autó nem tud elgurulni, nincs benne az indítókulcs, akkor talán megengedhető, de ilyenkor is jobb ott ülni mellette, hiszen egy hétéves gyerekről van szó, akinek még a repülő szánon közlekedő, vörös ruhás ajándékosztó a valóság részét képezi. 

Kívülről filmezni egy motorindítást viszont nettó esztelenség, amit a rövid videó jól mutat. Az autót sebességben hagyták, a gyerek pedig indítás után lelépett a kuplungról, így az autót azonnal meglódította előre az alapjáraton rotyogó V8-as.

Óriási mázli, hogy közel volt a fal, mert hosszabb úton felgyorsulhatott volna annyira akár, hogy nyíljon a légzsák, ami egy gyerek arcába robbanva tragikus sérüléseket eredményezhet. 

Ráadásul emberünk le merte írni kommentben, hogy a fiú “felejtette el” kivenni sebességből, sőt, ezt demonstrálandó, mint egy kis vicces esetet töltötte fel a videót a közösségi oldalra.

a videó a hirdetés után indul