Cristiano Ronaldo jelenleg a családjával piheni ki a szezon fáradalmait Mallorcán, a 18. században épült villájában, a vakációra pedig néhány luxusautóját is magával vitte.

Az egyik egy tágas, családi kiruccanásokra alkalmas Mercedes-Benz G-osztály, míg a másik egy „vadulósabb” darab, egy Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse.

Az utóbbival történt a baleset hétfő délelőtt, Sa Comában sikerült a hipersportkocsival falnak menni. A képek alapján jobb eleje és oldala sérült.

 

Összetört Ronaldo luxusautója, a sztár elhagyta a helyszínt 2

Úgy tudni, az autót nem maga a focista, hanem a testőre vezette, a balesetet követően pedig mindketten el hagyták a helyszínt, az ügyek intézését más alkalmazottaira hagyta Ronaldo. A brit Daily Mail bulvárlapnak egy forrás azt mondta, a testőr teljes felelősséget vállalt a balesetért.

A Bugatti 2012-ben mutatta be a Grand Sport Vitesse kivitelt, amely gyakorlatilag a Super Sport roadsteresített változata. 8,0 literes, 16 hengeres motorjára új turbók és töltőlevegő-hűtök kerültek, teljesítménye 1200 lóerőre emelkedett, 100 km/órára 2,6, 200-ra 7,1, 300-ra 16 másodperc alatt gyorsul, a csúcssebessége normál módban 375, külön kulccsal feloldva 408 km/óra.

Összetört Ronaldo luxusautója, a sztár elhagyta a helyszínt 3

Mivel minden Veyron egyedi igényeknek megfelelően készült, pontos árat nem mondhatunk Ronaldo autójára, de újonnan kb. 1,8-1,9 millió euró lehetett, mai árfolyamon ez 715-755 millió Ft.