Korábban már olvashattatok a Jacob. & Co. Bugatti-féle órájáról nálunk, melyet a földi halandók nagyjából 160 millió forintért vehettek meg. A szerkezet különlegessége a beépített miniatűr W16-os motor, melyhez két apró turbó is csatlakozik, hengerei pedig mozognak.

Ebből kapott most egy speciális változatot Cristiano Ronaldo. A Manchester United futballistája és az Instagram legnépszerűbb embere híresen nagy autórajongó, de a jó órákat sem veti meg. Ezúttal azonban kombinálta a két világot: elment a Jacob & Co. alapítójához, Jacob Arabóhoz, hogy csinálja meg neki ugyanezt az órát, de saját Chironjának stílusában.

Autójához csináltatott órát Cristiano Ronaldo 2

Így született meg a 21 karátnyi drágakővel telepakolt, 232 fehér gyémántot és 109 fekete zafírt tartalmazó egyedi időmérő eszköz, középen egy CR7 logóval. A pezsgőarany óra összesen 20 mm vastag, átmérője 55 mm. Nyilvános ára természetesen nincs az egyedi órának, melyet az alábbi képeken nézhetsz meg részletesebben.

Autójához csináltatott órát Cristiano Ronaldo 3 Autójához csináltatott órát Cristiano Ronaldo 4 Autójához csináltatott órát Cristiano Ronaldo 5