A Batmobil-másolatok seregét két részre lehet osztani. Van az abszolút poén kategória, a kartonnal, fekete festékkel, ecsettel pingált házi barkács, és vannak a profi másolatok, amelyekről nehéz megmondani, hogy valóban filmes kellékek vagy csak ügyes utánzatok. 

A képeken látható, Angliában új gazdát kereső darab viszont érdekes módon csúszik ki mindkét halmazból. A kivitelezése nem nevetséges, egész egységes, rendezett, láthatóan átgondolt építésről van szó.  A forma, a dizájn viszont inkább a karikatúra felé viszi el az egészet, ilyen furcsa arányokkal büntetett autóba szegény denevérember egyetlen képregényben, filmben, animációs filmben, PC-játékban sem ült még. 

A fekete rétegek alatt egy BMW z4-es bújik meg, amit szinte minden irányban kibővítettek, eltakartak, így teljesen feismerhetetlen. Kíváncsiak lennénk, milyen lehet ennek a furcsaságnak a vezethetősége, mit művel a jelmez, ha autópályán hajtják a 16 milliós csodagépet. 

Egy jól sikerült Batmobil-karikatúra 16 millióért? 3Egy jól sikerült Batmobil-karikatúra 16 millióért? 4Egy jól sikerült Batmobil-karikatúra 16 millióért? 5Egy jól sikerült Batmobil-karikatúra 16 millióért? 6Egy jól sikerült Batmobil-karikatúra 16 millióért? 7Egy jól sikerült Batmobil-karikatúra 16 millióért? 8