Az italozásnál – mint szinte mindennél – nagyon fontos vezérelv a mértékletesség, főleg akkor, ha az egyén „filmszakadósra” tudja inni magát. Egy kínai fiatal nem tartotta magát ehhez, úgyhogy részeg dühében óriási butaságot csinált.

A kínai médiában csak Kaóként említett férfi május 21-én öntött fel úgy a garatra, hogy nem volt ura önmagának, így bár barátnője mindent megpróbált, hogy lebeszélje, visszafogja, a fiatalember több luxusautónak is nekirontott egy csengtui szálloda parkolójában.

A rugdosás-tiprás során Kao egyebek mellett két Rolls-Royce-ot (egy Cullinant és egy Wraith-et, mindkettő 130 millió Ft körül kezdődik) és egy Lamborghinit (Aventador, kb. 300 millió Ft) is megrongált, összesen 1 millió jüan, azaz nagyjából 55 millió forint értékű kárt okozva.

A tombolásra másnap derült fény, amikor az autótulajdonosok panaszai alapján visszanézték a biztonsági kamera felvételeit. Kao szintén másnap értesült arról, mit is tett, becsületére legyen mondva, hogy miután a barátnője elmesélte neki a történteket, önként jelentkezett a rendőrségen.

Rongálás miatt kell majd bíróság elé állnia, és bár az nem világos, szabadságvesztés vár-e rá, az tuti, hogy már a kár megtérítése is komoly büntetés lesz számára.