Az elmúlt héten számos izgalmas dolog történt az autózás világában, amelyről érdemes volt beszámolni. Ha lemaradtál volna, most bepótolhatod, összeszedtük a hét legfontosabb cikkeit a Vezessről.

Marad a 480

Július 1-ig, vagyis újabb másfél hónappal tovább érvényes az alapüzemanyagokra meghatározott 480 forintos hatósági ár – döntött a kormány szerdai ülésén.

A hatósági áras üzemanyagok miatt több kutat bezártak, majd üzemanyag-ellátási problémák is adódtak. Később azzal igyekeztek segíteni a kutasokon, hogy literenként húsz forinttal csökkentették az üzemanyagok jövedéki adóját, majd a benzinkutak számára is 480 forinton maximalizálták a beszerzési árakat.

Nézd meg a szerelőt, akinek a kezére csapódott a motorháztető

Emberünk hihetetlen hidegvérrel reagált az esetre, szinte visszafogottan kérte, hogy valaki segítsen.

Így trükköznek az autószalonban a magyar vásárlókkal 2

Álruhás próbavásárlók tesztelik az autókereskedőket

Ezer apró trükkel befolyásolják vásárlóikat az autószalonok értékesítői, akiknek a tevékenységét inkognitós tesztelők vizslatják rendszerszerűen. A próbavásárlók jegyzőkönyveinek eddig ismeretlen részleteit mutatja be a Vezess. Kíváncsi vagy a teljes cikkre? KATTINTS A KÉPRE:

Így trükköznek az autószalonban a magyar vásárlókkal 3

Ki akarták rabolni a kamiont, rossz sofőrrel húztak ujjat

A kamion vezetője átmegy Rambóba és úgy legyalulja őket, pontosabban az autójukat, mint a General Electric M134 Minigun az esőerdőt a Predatorban.

Így trükköznek az autószalonban a magyar vásárlókkal 4

Új autómárka érkezik Magyarországra

A kereskedés a nyár folyamán nyílik meg itthon, ám a Grenadier teljes műszaki specifikációja és ára április végétől elérhető lesz Magyarországon, rendelés leadására várhatóan májustól lesz lehetőség.

Teszt: Lexus UX 300e

Ha a hibrid már nem elég, akkor már lehet elektromos is egy Lexus. Kipróbáltuk a márka első, teljesen elektromos modelljét, az UX 300e-t.

Élőben nem is rusnya az új 7-es BMW

TALÁLKOZÁS: BMW 7 2022

Beültünk, megnéztük minden porcikáját és most meg is mutatjuk nektek, hogy milyen. SPOILER: nem csak az i7 néz ki így, az összes új 7-es BMW ezt a designt kapta!