Az elmúlt héten számos izgalmas dolog történt az autózás világában, amelyről érdemes volt beszámolni. Ha lemaradtál volna, most bepótolhatod, összeszedtük a hét legfontosabb cikkeit a Vezessről.

Új autómárka Magyarországon

Az elmúlt években teljes megújuláson átesett, brit eredetű MG magyarországi importőri jogát a Duna Autó cégcsoport szerezte meg, amely hamarosan megkezdi az országos márkakereskedői hálózat kiépítését is.

Tudtad, hogy a hazai rendőröknek mennyi mindent lehet? 1

MINDEN TOVÁBBI RÉSZLET A KÉPRE KATTINTVA OLVASHATÓ!

Tudod, ki állíthat meg és ki nem?

Ha az autós rendőrt lát, jó esetben felkészül az esetleges intézkedésre, ellenőrzésre, de mi van, ha egy pénzügyőr, tűzoltó vagy katona integet? Áttekintjük, kinek milyen jogköre van ma a magyar utakon. Mielőtt belemennénk a részletes felsorolásba, kezdjük azért a rendőrökkel, hiszen velük találkozunk a leggyakrabban, nekik van a legtöbb ilyen jellegű jogkörük, a többieké pedig leginkább ezek ilyen vagy olyan szűkítésének tekinthető. TOVÁBB…

Tudtad, hogy a hazai rendőröknek mennyi mindent lehet? 2

A TELJES CIKKHEZ KATTINTS A KÉPRE!

Nagyon, nagyon keveset futott Dacai cserélt gazdát

35 éve vásárolta újonnan a most 95 éves bácsi ezt a Daciát, amely olyan állapotban van, mintha most gurult volna ki a gyárból.

“35 év gondoskodás nem múlik el nyomtalanul!” – írja a Dacia 1310 TX új tulajdonosa.

Tudtad, hogy a hazai rendőröknek mennyi mindent lehet? 3

NÉZD MEG A SZERVIZKÖNYVET, KATTINTS A KÉPRE!

Annyi kerékpárt lopott, hogy már a Google Térképen is látszik

Egy elégedetlen lakos az angliai Oxfordshire-ben bejelentést tett, állítása szerint ugyanis szomszédjának telke patkányfészekké vált. A hatóságok cselekedtek, és kivonultak a helyszínre, ahol patkányok mellett több mint 500 kerékpárt találtak felhalmozva egymás hegyére-hátára. A biciklihalom már öt éve nőtt, és akkora lett idővel, hogy még a Google műholdas térképszolgáltatásán is tisztán kivehető a vasparipahalom.

Tudtad, hogy a hazai rendőröknek mennyi mindent lehet? 4

NÉZD MEG A MŰHOLDKÉPET!

Sorra kapcsolták le a lopott autókat

Alig néhány óra alatt több mint 40 millió forint értékben foglalt le autókat a rendőrség a csanádpalotai határátkelőhelyen.

Tudtad, hogy a hazai rendőröknek mennyi mindent lehet? 5

NÉZD MEG MILYEN AUTÓKAT FOGLALTAK LE, KATTINTS A KÉPRE!

Olcsóbb még a Daciáknál is

Teszt: Mitsubishi Space Star 1.2 MIVEC CVT

Van olcsóbb új autó a piacon a Daciáknál, mégpedig egy nem túl fiatal, de annál lelkesebb japán modell. A Mitsubishi Space Star nem ígér sokat, azt viszont meglepően jól tudja.

Tudtad, hogy a hazai rendőröknek mennyi mindent lehet? 6

A TELJES TESZTHEZ KATTINTS A KÉPRE!

Új fogyasztási REKORD a Teletankban!!!!

Szavak nem maradtak bennünk a legújabb Teletank kör végén. Tudtuk az 1.5 dCi-ről, hogy takarékos, de azt nem, hogy ennyire!