A héten számos izgalmas dolog történt az autózás világában, amelyről érdemes volt beszámolni. Ha lemaradtál volna, most bepótolhatod, összeszedtük a hét legfontosabb cikkeit a Vezessről.

Ismered a “tötymörgőket”? 

Furcsának tűnhet, de legalább annyira veszélyes autós szokás az indokolatlan lassú haladás, vagy rettegés a forgalomban, mint akár a gyorshajtás. Gondolj csak arra, amikor 130 km/órával utolérsz valakit, aki 90 km/órával halad az autópályán. Nagyon, nagyon kellemetlen!

Te találkoztál már a “tötymörgőnek” nevezett autóvezetővel az utakon? Szerinted is veszélyes? – Belebújtunk azon autósok bőrébe, akik nem képesek felvenni a forgalom ritmusát.

Ezt nem teszik zsebre a hazai rendőrök 1

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG A VIDEÓT!

A háború áldozata lett az Antonov An-225

A Kijev melletti Hosztomeli, más néven Antonov repülőtér volt az Antonov An-225 Mrija otthona. A világ legnagyobb repülőgépének ukrajnai bázisát azonban támadni kezdték az oroszok, egy hete pedig bejelentették, hogy megsemmisült a teherszállító.

Ezt nem teszik zsebre a hazai rendőrök 2

KATTINTS A KÉPRE, OLVASD EL A RÉSZLETEKET!

Újabb nagy botrány a Forma-1-ben?

A Nemzetközi Automobil Szövetség szerint Bahreinbe több csapat is olyan újításokkal érkezik majd, amelyek nincsenek összhangban a szabályzat szellemiségével.

Ezt nem teszik zsebre a hazai rendőrök 3

KATTINTS A KÉPRE, OLVASD EL A RÉSZLETEKET!

A Mol korlátozza az üzemanyag-vásárlást

A Mol közleménye szerint a kormány üzemanyag-árazásra vonatkozó rendeletének hatásaként rekordmértékben megnövekedtek a töltőállomási igények, emiatt korlátozásokat vezetett be a cég. Korábban a Shell döntött hasonlóan.

Ezt nem teszik zsebre a hazai rendőrök 4

TOVÁBBI RÉSZLETEK A KÉPRE KATTINTVA!

Fegyelmi indult rendőrök ellen

Fegyelmi eljárás indult a Készenléti Rendőrség két járőre ellen, akik intézkedés nélkül elmentek egy forgalommal szemben haladó kamion mellett az M43-ason.

Ezt nem teszik zsebre a hazai rendőrök 5

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG A VIDEÓT!

Teszt: BMW X4 M Competition

Hatalom, büszkeség és tekintély jár együtt kézen fogva a BMW X4 M-mel. A precizitás nem kérdés, de vajon tudja uralni az erőt, amiből túl sokat kapott?

Ezt nem teszik zsebre a hazai rendőrök 6

KATTINTS A KÉPRE ÉS OLVASD EL A TELJES TESZTET!

Füst és lábdob? Nézzük, mit fogyaszt egy vérbeli TDI

A Teletank legutóbbi adásában egy híresen kis étvágyú modellt fogtunk vallatóra, egy Audi A3-at 1.9 PD TDI dízelmotorral.