Rengeteg cikk születik napról napra, hétről hétre a Vezessen, és gyakran kutatunk az archívumban, ahol rengeteg érdekes téma pihen. Te emlékszel, mi történt veled egy éve? Tudod, milyen autós hírek pörögtek akkor a neten? Mutatjuk, hogy mi miről írtunk 2021. február 25 – március 04 között a Vezessen.

Vajon a biztosító hogy reagál, amikor meglátja ezt a felvételt?

A videót a lengyelországi Pultusk városától nem messze készítette egy autós fedélzeti kamerája, de felesleges is mondanunk előtte bármit, nézzétek meg.

Autót is lehet venni a Lidltől 1

NÉZD MEG A VIDEÓT!

A tavaszi időszak kezdetén a hazai járművezetőknek is számítani kell a megszokottnál intenzívebb vadmozgásra, és nem csak azokon az útszakaszokon, amelyeket “Vadállatok” veszélyt jelző táblával jelöltek meg. Tudjátok, az “ugró szarvas” tábla. A szarvasgázolások következményei súlyosak lehetnek, nem csak a vadállat sérülhet, hanem veszélyeztetettek a balesetben érintett jármű vezetője és utasai is, ugyanis a viszonylag magas testfelépítésű szarvast elütve az a szélvédőbe csapódhat, így az utastérbe juthat.

Már autót is lehet venni a Lidltől

Egyelőre csak Németországban elérhető a dolog, de ha sikeres lesz az üzleti modell, miért ne terjeszthetnék ki az egész hálózatra ezt az üzletágat?

Autót is lehet venni a Lidltől 2

KATTINTS A KÉPRE, OLVASD EL A RÉSZLETEKET!

Tudod mit kell csinálni, ha megállít a rendőr?

Sok autós számára kényelmetlen, bizonytalan helyzetet jelenthet, ha forgalomban, menet közben kívánja leállítani egy mögötte vagy előtte haladó rendőrautó, esetleg jelöletlen gépkocsi. Mit figyeljünk, mi a teendő, mi legyen nálunk az ellenőrzésnél? Az ORFK segítségével tesszük tisztába a témát.

Autót is lehet venni a Lidltől 3

KATTINTS A KÉPRE, OLVASD EL A TELJES CIKKET!

Vicces feliratot rakott gázos autójára

Budapesten fotózták az alábbi autót, amely minden bizonnyal LPG-üzemanyaggal működik, a tulajdonos pedig egy üzenetet helyezett el a hátsó ablakban.

Kínában kicsit másképp néz ki egy illegális gyorsulási, mint a Vácin

45 különleges, és főleg méregdrága sportautót kapcsoltak le Hongkongban, mert állítólag rendszeresen versenyeznek a közutakon. Az utcai huligánok egytől egyig méregdrága luxusautókkal veretik az utcákon és főleg éjszaka lehetetlenítik el a környéken élők nyugalmát, ugyanis a Porschék, Ferrarik, Nissan GT-R-ek, Lamborghinik nem éppen arról híresek, hogy csendben lehet velük közlekedni, pláne nem akkor, ha versenyzésről van szó. De van a sorban több McLaren, Mercedes-AMG GT és még sorolhatnánk.

“Komolyra fordítva a szót”, itthon egy csipszelt’, füstokádó 1.9 TDI Golf tuti kúpot adott volna nekik, vagy egy turbós Civic, de még szóba jöhetne az 1.3 ideges Swift is. Az E46 20d-ről nem is beszélve…

NÉZD MEG A VIDEÓT!

Autót is lehet venni a Lidltől 5

Teszt: Volvo XC60 Recharge T6 AWD

Bár nem lehetetlen takarékosan vezetni egy ekkora és ilyen erős szabadidő-autót, nekünk nem sikerült. Kipróbáltuk a Volvo konnektorról tölthető közepes méretű szabadidő-autóját.

Autót is lehet venni a Lidltől 6

KATTINTS A KÉPRE, OLVASD EL A TELJES TESZTET!

Ne féljetek olasz autót venni! – Alfa 159 az Értékbecslőben