A McLaren Special Operations a wokingi márka 1990-es években létrehozott ügyfélszolgálati programjából nőtte ki magát 2011-ben. Az autók személyre szabásával foglalkozó részleg számos egyedi festéssel rukkolt elő az években, de a legrikítóbb darab a közelmúltban látott napvilágot.

Jeffree Star több mint 13,5 millió követővel rendelkezik az Instagramon, nettó vagyonát pedig 200 millió dollárra becsülik. Énekes-dalszerzői, sminkművészi, modell- és divattervezői karrierje mellett saját divatlánca és kozmetikai márkája van, így megengedhetett magának potom 700 ezer dollárért, átszámítva közel 220 millió forintért egy McLaren 765LT-t, rózsaszínbe öltöztetve.

Az árnyalatot hivatalosan Pink Magicnek hívják, amit zúzott kék és lila csillogó pelyhek díszítenek. Az élénk festést kék kristály-szénszál semlegesíti némileg, a felnik azonban ismét eltérnek a hétköznapi sémáktól: alapvetően feketére fújták azokat, kivéve a küllőket, melyek az autó domináns színvilágával összhangban rózsaszínben pompáznak.

Belül sem fest másképp a 765LT: babarózsaszín bőrülések és azokhoz passzoló kormánykerék látványa fogadja azt, aki kinyitja az ajtót. Megtalálható a kék kristályszén is, emellett pedig több, Wonka Blue színnel borított díszítőelem töri a rózsaszíncunamit.

„Azt akartam, hogy úgy nézzen ki ez az autó, akár egy cukorka, amit meg is lehet enni” – mondta az autójáról Jeffree Star. A CarBuzz cikke megjegyzi, ha megpróbálunk túllátni a rózsaszín ködön, ugyanazok a versenyülések köszönnek vissza a 36 éves amerikai előadó autójából, amikkel a McLaren Sennát is szerelik.

Az extravagáns külső alatt viszont ugyanaz a szív dobog, ami a többi 765LT-ben. 4,0 literes, V8-as motorja 755 lóerőt és 800 Nm nyomatékot ad le, a középmotoros szuperautó így 2,8 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/órára, míg a 200 km/órás sebességet mindössze 7 másodperc alatt éri el. Star bevallottan az autók szerelmese: gyűjteményét egy McLaren Senna, egy 570S és egy Rolls-Royce Wraith is gyarapítja.