Nagy összegben mernénk fogadni rá, hogy sokakat felcsigáz majd a Dodge álláshirdetése. Az amerikai sportautó-gyártó ugyanis „vezető fánkkészítőt”, kevésbé virágnyelven fogalmazva márkanagykövetet keres: a sikeres pályázó egy évre szóló szerződést kap, ez idő alatt pedig 150 ezer dollár üti a markát, ami közel 47,5 millió forintnak felel meg.

Értelemszerűen olyan emberre találná rá a Dodge, aki él-hal az amerikai izomautókért, és azt sem bánja, ha fánkozás közben néhány garnitúra gumit el kell füstölnie egy SRT Hellcat volánja mögött ülve, miközben hírességekkel találkozhat, a Radford Racing Schoolban vezetéstechnikai tudását is fejlesztheti, nem csupán a kapcsolatait.

A jelentkezéseket február 28-ig rövid, maximum kétperces videó formájában várják, aminek kapcsán kritérium, hogy bemutatassa, miért alkalmas az illető a szerep betöltésére. A feltételekből sajnos kiderül, hogy csak 18 év feletti amerikai, washingtoni és Puerto Ricó-i lakosok pályázhatnak.

A döntőbe mindössze 10-en juthatnak tovább, képességeiket egy sor kihívás és verseny formájában teszik próbára, mialatt az egészet valóságshowként örökítik meg. Hogy ki nyer, az csak tavasszal, a sorozat utolsó részében derül ki. A válogató házigazdája Bill Goldberg birkózó lesz.

Hasonlóan szerencsésnek mondhatja magát Steve Jenny, akinek a Bugattinál immár hosszú évek óta az a feladata, hogy átadás előtt minden egyes új modellt kipróbáljon.