Az átlagember sokszor elgondolkodik a végtelen gazdagságon. Milyen lehet az, amikor igazán nem számít a pénz? Ezt sosem tudjuk meg, még akkor sem, ha megnyerjük a lottó főnyereményét. Mert nem születtünk bele: lehet hirtelen pár milliárdunk, de azért érteni fogjuk egy sok ezer munkaóra árán megépített tárgy értékét.

Aki viszont már a végtelen gazdagságban nőtt fel, annak minden játék. Az állat, az ember, a több százmilliós luxusautók hada. Így él például a Perzsa-öböl partján Humaid Abdalla Albuqaish, aki a veszéllyel mit sem törődve oroszlánokat, medvéket, hiénákat, kígyókat tart házi kedvenc gyanánt. Valami egészen bizarr cirkuszt épített ki magának,  a Netflix Tigriskirály sorozata, és Joe Exotic dereng fel a nagymacskákkal vívott birkózás láttán, csak itt arabos luxus a körítés, és nem amerikai nyomor.

Több videó is mutatja, amint vadállatokkal játszik, miközben olyan drága járművekben – vagy a járművek motorháztetején – ül, mint egy Lamborghini Urus vagy Rolls-Royce Wraith. Neki nem számítanak a karcolások, horpadások, a többmilliós kár, amit egy ilyen állat egy mozdulattal okoz. Sőt, rájátszik erre a jelenségre.

Friss videójában egy fiatal medve “letépi” egy Lamborghini Huracán Performante ajtaját. Jól látszik, hogy elő volt készítve a trükk, csak betámasztották az ajtót a poén kedvéért. Az emberek pedig vevők az ilyen poénokra, hiszen a sejknek jelenleg 1,9 millió követője van az Instagramon, és 9,2 millió követője a Tik Tokon, ahol videói több mint 1,1 milliárd megtekintést értek el.